top of page
image00002_edited.jpg

MIJN VERHAAL

Hallo, ik ben Marieke van Dorst.

Welkom op mijn website pagina en leuk dat je mijn introductie leest. 

 

Ik ben al vanaf jonge leeftijd in beweging. Vanaf mijn 6e jaar is mijn liefde en passie voor sport en bewegen begonnen (ik ben nu 50 jaar). Ik ben in mijn jonge jaren topsporter geweest en heb met kunstzwemmen een aantal jaren in het nationaal team gezwommen. Daarna ben ik mijn hele werkleven actief geweest in de fitnessbranche als (personal) trainer en manager. Naast mijn liefde voor bewegen heb ik een prachtige zoon van 27 die zijn eigen mooie levenspad bewandelt en op wie ik super trots ben. 

Ik heb het al vaker anders gedaan in het leven en dat heeft voor mij altijd veel nieuwe deuren geopend. In het jaar 2017 heb ik mezelf wederom de vraag gesteld: “Kan het ook anders?” En ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat het zeker anders kan in het leven! In 2018 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik met mijn grote liefde en levenspartner 7 maanden gaan kitesurfen over de hele wereld. Kitesurfen is één van mijn grote passies. Alles stond open toen we startten met deze prachtige ontdekkingsreis die verder ging toen we weer terug in Amsterdam waren. In 2019 ben ik begonnen aan een intensieve fulltime Pilates mat en equipment studie bij Smartbody. Daarnaast heb ik een coach opleiding gedaan via Izoomo en ben ik opgeleid tot Assistent Stretch Therapist door Sandra Jersby in Los Angeles. Ik heb me de afgelopen jaren zo mooi ontwikkeld, zowel lichamelijk en geestelijk. Door duidelijk keuzes te maken heb ik een prachtige transformatie mogen ondergaan. Het gevolg is dat ik dichter bij mijn kernwaarden ben gaan leven te weten: EEN GEZONDE, PRIJSBEWUSTE, DUURZAME, SPORTIEVE EN LIEFDEVOLLE LEVENSSTIJL. 

Mijn wens je te inspireren en wat voor je te betekenen met oog voor jouw beweging en gezondheid.

 

Je bent meer dan welkom in mijn Privé Pilates Studio Balansio, Na een uitgebreide intake, zodat het voor ons beiden goed voelt, gaan we samen beginnen aan een ontdekkingsreis op maat zodat er ook voor jou een mooie transformatie kan gaan plaatsvinden. Voel je welkom om vrijblijvend een gesprek aan te gaan. 

 

BALANSIO is Passie voor beweging en gezondheid.

Certificaat Tha Mat Flow_Washed50.jpg
image00001_edited.jpg
Certificaat Live Performance Coach_edited_edited.jpg
bottom of page